Черногорският премиер Милойко Спаич въобще не се е появил на среща с българския

...
Черногорският премиер Милойко Спаич въобще не се е появил на среща с българския
Коментари Харесай

Черногорският премиер не се яви на среща с президента Радев

Черногорският премиер Милойко Спаич въобще не се е появил на среща с българския президент Румен Радев в Подгорица, заяви черногорското издание " Виести ".

Водената от Радев делегация е напуснала постройката след четири минути очакване. Официалното посещаване на президента през вчерашния ден стартира с тържествена гала пред президентския замък „ Плави дворац “. Радев и брачната половинка му Десислава Радева бяха посрещнати от президента Яков Милатович.

" С посолството на България беше контрактувано срещата да се организира в приемната в постройката на държавното управление от 17:00 ч., защото министър председателят Милойко Спаич имаше голямо желание да се срещне с президента Радев, макар натоварения дневен ред. По-ранната среща на премиера с огромната туристическа компания, немската TUI, продължи три минути повече от плануваното, а делегацията на президента на България Румен Радев напусна постройката на държавното управление след четири минути очакване ", оповестиха от черногорското държавно управление пред медията.

Срещата е трябвало да се организира в същата приемна зала, където са извършени диалозите с представители на TUI. Причината за забавянето е, че " помещението трябвало да се приготви за идната среща ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР